Sæsonkort for under en tusse

Kategorier

Sæsonkort for under en tusse

For fjerde år i træk ender FC Nordsjælland i bedste halvdel af Superligaen. Selvom ambitionerne rækker til mere end en 6. plads efter to sæsoner med guld og sølv, har FCN efterhånden etableret sig i den mest interessante ende af dansk fodbolds bedste række. En ambition er ved at være opfyldt, men sulten efter topplaceringer og europæiske kampe er samtidig vokset.

Basen af de mest loyale FC Nordsjælland-fans har været støt stigende gennem de senere år, og vi vil op til næste sæson gerne give de mest loyale mulighed for at sikre sig en fast plads til ekstra favorable priser! Således kan du for under 1000 kr. sikre dig et sæsonkort, hvis du køber inden 31. maj. Sæsonkortet 2014/15 indeholder:

  • Fast plads til alle hjemmekampe i Superliga og Pokalturnering
  • Invitation til én udebanetur
  • Invitation til special-events kun for sæsonkortholdere
  • Eksklusive nyheder og tilbud via FCNews

Ligesom sidste år vil det være muligt at købe sæsonkort i sektion A4, A5, C4 eller på D-tribunen. Prisen i fornyelses/kampagneperioden fra 18. maj til 31. maj vil være:

  • Barn: 599,-
  • Voksen: 999,-

Fra 1. juni og frem er prisen:

  • Barn: 999,-
  • Voksen: 1.499,-

Kampagneperioden løber til og med den 31, maj. Har du et sæsonkort allerede kan du forlænge her: http://billetter.fcn.dk/forny. Du kan selvfølgelig også købe en ny plads i stedet for at forny den plads, du har i dag. Du kan se en oversigt over alle ledige sæsonkortsæder lige her: http://billetter.fcn.dk/sæsonkort Ved spørgsmål vedrørende sæsonkort kontakt venligst jg@fcn.dk eller på 3078 3639 i dagtimerne. Sæsonen 2014/15 er starten på et nyt og meget spændende kapitel i FC Nordsjællands historie, og vi glæder os til at se dig på tribunen, hvor vi sammen kan skrive historien. VI ER FC NORDSJÆLLAND – VÆR MED!