Sådan følger du Viborg FF-FC Nordsjælland live

Kategorier

Bliv liveopdateret på twitter.com/fcnordsjaelland hver gang FCN spiller kampe

Sådan følger du Viborg FF-FC Nordsjælland live

Der kan ikke tunes ind på en af de ‘normale’ kanaler i dag, søndag, for at se FC Nordsjælland spille kamp mod Viborg FF.

Første og bedste mulighed er selvfølgelig at tage på stadion for at se tigerne mod Viborg, der er iøvrigt gratis adgang, og der forventes en god kulisse i det jyske, men skulle du ikke have muligheden for at tage turen over Storebælt, så må du ty til nogle af de nedenstående muligheder. Superligaens sidste to runder bliver alle spillet på samme tidspunkt, og det betyder at FCN ikke er, så heldige at blive vist på en af rettighedshavernes kanaler, 3+, TV3 Sport1, TV3 Sport2, Canal 9 eller Canal 8. Det kræver enten det helt store abonnement til Viasat, som sender kampen på en af deres ‘Extra’ kanaler. Kampen vil dog også blive livestreamet på Viaplay.dk, som dog kræver at du opretter en profil. FC Nordsjælland vil selvfølgelig opdatere kampen på klubbens Twitter Profil, men du kan også følge med på #VFFFCN.