Reaktioner fra Marcondes, Stryger og Hjulmand

Kategorier

Reaktioner fra Marcondes, Stryger og Hjulmand

FC Nordsjælland hentede en sikker sejr i Viborg, hvor Joshua John, Jens Stryger Larsen og Emiliano Marcondes scorede målene.

Kasper Hjulmand: – En meget mærkelig kamp, den blev næsten dræbt efter 3 minutter, da vi kom foran med 2-0. Vi spillede godt og aggressivt i første halvleg, og burde have scoret endnu flere mål. Der var flere momenter i spillet som peger godt for fremtiden, sagde cheftræneren. Jens Stryger Larsen: – Vi kunne have scoret mange flere mål i dag. Vi får en flyvende start, og udnytter vores chancer i de første par minutter. Vi spiller rigtig godt i perioder, men vi må også sige, at vi nok skal score mange flere mål i dag. – Det var dejligt igen at få scoret, jeg havde lovet Strudal, at den skulle lægges i det lange hjørne, og det gjort jeg efter den flotte assist fra Emiliano (Marcondes, red.). Emiliano Marcondes: – Det var kanon, at få lov til at vise sig frem, det betyder meget for mig, at vise at jeg er klar. Jeg har kæmpet i lang tid her i foråret for at få spilletid, og det er fedt at hårdt arbejde bærer frugt. – Målet kom efter at vi angreb med det samme, Uffe (Bech, red.) sendte et fint indlæg ind til mig, og så var det bare at sætte hovedet på den. Jeg har drømt om det mål i lang tid, og jeg tror faktisk at jeg drømte om det igen i nat, så det er en super forløsning, at få scoret det første Superliga-mål, fortalte 19-årige Marcondes. Du kan høre mere fra de tre HER.