Program søndag: Farvel til Hjulmand og Stokholm!

Kategorier

Program søndag: Farvel til Hjulmand og Stokholm!

FC Nordsjælland – Brøndby IF er en ægte lækkerbisken af en fodboldkamp og søndagens sæsonafslutning i Farum Park krydres nu med muligheden for at sige farvel til to af FC Nordsjællands helt store navne gennem tiden: Nicolai Stokholm og Kasper Hjulmand.

Der er udsolgt i alle andre afsnit end FCN-afsnittet på D-tribunen, og alt tyder på en stort set fyldt Farum Park. De to fanzoner åbner allerede kl. 13, og både fans af FC Nordsjælland og Brøndby IF har her mulighed for, at varme op til kampen sammen med medfans. FC Nordsjælland-fans mådes på pladsen foran Hotel FC Nordsjælland og fans af BIF mødes foran B-tribunen. Program for dagen: 13:00    Fanzoner åbner 15:00    BIF-afsnit åbner
             Vi anbefaler at komme i god tid, og understreger at
             BIF-fans henvises til BIF-afsnit. 16:00    FCN-afsnit åbner
             Vi anbefaler at komme i god tid, og understreger at
             FCN-fans henvises til FCN-afsnit. 16:25    Spillerne fra begge hold på banen til opvarmning 16:55    Æresrunde for forkampsholdene Jægersborg, Hornbæk og
             Skævinge
             Tak til Kasper Hjulmand og Nicolai Stokholm 17:00    Kick off Pause    Special guests i Farum Park SE KAMPDAGSINFO HER! Billetinfo FCN-fans A og D tribunen er forbeholdt fans af hjemmeholdet ligesom det er tilfældet på afsnit C3, C4, C5 og C6. Det er ikke tilladt fans af FCN at befinde sig i andre afsnit end ovenstående. FCN FANZONE ÅBNER KL. 13:00 FORAN HOTEL FC NORDSJÆLLAND ALLE FCN AFSNIT ÅBNER KL. 16:00 Billetinfo BIF-fans B tribunen er forbeholdt fans af udeholdet, lige som det er tilfældet med C1 og C2. Det er ikke tilladt fans af BIF at befinde sig i andre afsnit end ovenstående. FCN FANZONE ÅBNER KL. 13:00 FORAN B-TRIBUNEN ALLE BIF AFSNIT ÅBNER KL. 15:00   KØB DINE BILLETTER TIL FCN-AFSNIT D ONLINE ELLER I FCN SHOPPEN