Nordstrand: Vi har fået ny selvtillid

Kategorier


Selv om den afgørende træffer i 1-0 sejren over FCK officielt blev registreret som et selvmål af FCK-keeper Kim Christensen kan Morten Nordstrand roligt tage æren for scoringen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Nordstrand: Vi har fået ny selvtillid

Morten Nordstrand har gode minder fra kampene mod Randers, som han scorede fem mål imod i sin debutsæson for FC Nordsjælland. Og scoringen mod FCK har styrket målsulten før fredagens kamp i Randers

– Jeg husker stadig tydeligt mine første mål mod Randers i min debut i Farum Park. Det var en fed oplevelse. Øjnene lyser op hos Morten Nordstrand, når han mindes kampene mod Randers i sin debutsæson 2006/07 for FC Nordsjælland. Udover to flotte scoringer og en assist i den allerførste kamp, blev det til tre mål og tre assist mere i de næste to kampe mod Randers i den sæson, hvor FCN vandt stort i alle tre indbyrdes opgør mod kronjyderne. Men det er fortid. Her og nu gælder det fredagens kamp, hvor tigrene og hestene kæmper nærmest side om side om at nå den 5. plads, der giver billet til europæisk fodbold. Så der er masser på spil, når der kl. 18.30 i morgen aften fløjtes op på AutoC Park. – Jeg håber virkelig, at jeg igen kan få sat en kasse ind mod Randers, så vi kan få en rigtig spændende sæsonafslutning. Det er fedt, at vi har noget at jagte efter sejren over FCK, og får vi point i Randers, ser det godt ud. – Vi tror på det, og vi er jo kommet godt igen på udebane på det seneste med sejre både i Midtjylland og Odense. Det har givet os ny selvtillid til udekampene, og det kan vi bruge i Randers. Vi har også fået flere spillere klar, så vi har en stærk bænk. Der er mange, der kan gå ind og være afgørende, siger Morten Nordstrand. Hvis han lever op til statistikken venter der ham nogle gode kampe i den kommende tid. Morten Nordstrand har scoret de fleste af sine mål mod netop fredagens modstander Randers, og han lavede to kasser mod næste modstander, topholdet AaB, da nordjyderne sidst gæstede Farum Park. Dertil kommer, at Nordstrand ofte laver mål i stimer, og selv om målet ikke officielt blev noteret som en Nordstrand-scoring var det så meget hans, at det kan være starten på en ny stime. – Ja, jeg regner stadig målet mod FCK som mit. Bolden var jo ikke gået ind, hvis jeg ikke havde snittet den ud på indersiden af stolpen. Jeg håber at kunne følge op med mål eller oplæg igen i Randers. Vi er alle sammen opsat på at bidrage mest muligt til en god sæsonafslutning. – Hvis det lykkes os at sikre femtepladsen og dermed billet til Europa, vil det være en OK sæson for os, når man tager den dårlige start i betragtning. Vi fik en rigtig skidt sæsonstart, men vi har nu endelig kæmpet os fri af bunden og har heldigvis en masse at spille for. I de sidste kampe kan vi måle os mod de allerbedste. Det bliver sjovt, siger Morten Nordstrand. Han er meget opsat på at forbedre sin målrate, og forhåbentlig kan han leve op til fansenes sang om ham, når han er i en god stime. ”Nordstrand scorer, når han vil”, lyder det altid taktfast fra tribunen, når Nordstjernen er tændt.