Maxsø: Som ung spiller må man have tålmodighed

Kategorier

Maxsø: Som ung spiller må man have tålmodighed

Andreas Maxsø fik chancen midt i foråret og greb den, så han sluttede sæsonen med fast spilletid i centerforsvaret

FCN sluttede sæsonen af med de to 20-årige førsteårs seniorer Pascal Gregor og Andreas Maxsø som fast makkerpar i midterforsvaret, og lige inden spillerne gik på sommerferie bad fcn.tv Andreas Maxsø gøre status på sin første sæson som seniorspiller: – Det har været fedt og spændende, men det har også været hårdt og udfordrende. Jeg spillede ikke så meget i starten, men det var min første sæson, og det er gode spillere, jeg er oppe imod her i klubben, så jeg har bare arbejdet ekstra hårdt. – Det er vigtigt, at man som ung spiller har tålmodigheden og tænker på udvikling. Da jeg så fik chancen, fortsatte Kasper Hjulmand heldigvis med at vise mig tillid. Spilletiden her sidst i sæsonen har givet mig selvtillid, lyder det fra Andreas Maxsø Klik øverst på siden her og hør hele interviewet med den unge forsvarer.