Lorentzen: Tager tid at komme op i gear

Kategorier

Lorentzen: Tager tid at komme op i gear

Kasper Lorentzen har været ude i halvandet år med en knæskade, men nu håber han at kunne deltage i holdtræningen fra start efter sommerferien

Mens FC Nordsjællands Superligatrup holder sommerferie slider Kasper Lorentzen fortsat på træningsbanen med øvelser, der skal gøre ham helt fit for fight til den nye sæson efter halvandet år udenfor med den knæskade, han pådrog sig på Ligalandsholdets tur i januar 2013. Det har været en hård tid for Kasper Lorentzen, men nu er der lys for enden af tunnelen: – Humøret har været meget svingende undervejs, og mange gange har jeg måttet henlægge min genoptræning ude af huset, fordi det gjorde for ondt at komme her og se, hvad jeg gik glip af. – Nu håber jeg at kunne være med i en rolig opstart til den nye sæson, og jeg tror på, at knæet kan holde denne gang. Hvor meget, jeg kan deltage fra start, ved jeg naturligvis ikke. Det vil tage tid at komme op i gear. Når man har været ude i halvandet år, er man jo ikke allerskarpest. – Men mit mål er da, at den nye træner vil overveje mig til truppen. Det går fremad for hver uge, og sommerpausen giver mig nogle ekstra uger til at komme bedre med, så jeg kan indgå fuldt ud i noget af træningen, når vi starter op, siger Kasper Lorentzen.