Hjælp FCN og vind Ipad i Superligaundersøgelse

Kategorier

Hjælp FCN og vind Ipad i Superligaundersøgelse

Hjælp FC Nordsjælland og de øvrige klubber i Danmarks bedste fodboldrække med at skabe en endnu bedre Superliga-oplevelse!

Superligaen gennemfører igen i år en fælles tilskuerundersøgelse på tværs af alle 12 klubber – og hvis du deltager i undersøgelsen, deltager du også i lodtrækningen om nye iPads! De heldige vindere får direkte besked i starten af juni og bliver også offentliggjort på www.superligasurvey.dk Tilmeld dig undersøgelsen og vær sikker på, at du også bliver hørt! Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges af den enkelte klub til at se, hvor de kan forbedre oplevelsen for dig og andre tilskuere. Desuden skal undersøgelsen give et billede af, hvor Superligaen som helhed kan gøre nogle ting bedre. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig på www.superligasurvey.dk – Så vil du i løbet af et par uger modtage en e-mail med link til et spørgeskema, som du kan besvare online, når det passer dig.