Fyldt gæsteafsnit til BIF-kamp

Kategorier

Fyldt gæsteafsnit til BIF-kamp

Fredag middag blev de sidste pladser i det udvidede gæsteafsnit til kampen mod Brøndby IF d. 18. maj i Farum Park solgt online.

Det betyder, at der nu ikke er flere billetter i salg til fans af Brøndby IF, som efter aftale klubberne imellem og Farum Parks sikkerheds-reglement ikke vil have adgang til andre tribuner eller sektioner. Der er dog fortsat enkelte pladser tilbage i salg i FC Nordsjælland-afsnit på de to langsider, ligesom der fortsat er billetter i online-salg på D-tribunen, som er FC Nordsjællands stemningstribune. Der er lagt op til et brag af en fodboldfest med fanzoner for begge hold allerede fra kl. 13, musik, grill og masser af fans på lægterne. For at sikre optimale forhold for alle, gør vi igen opmærksom på reglerne i Farum Park, som er nævnt i billetkøbsinformationen på selve billetterne, på fcn.dk og på forsiden af online-billetsalget, om at fans af udeholdet kun har adgang til det udvidede gæsteafsnit. Vi kan desværre ikke garantere fans af udeholdet adgang til Farum Park, hvis disse instruktioner søges omgået. Se programmet og billetsalgsinformation for dagen HER. FCN-fans kan fortsat købe billetter online HER og i FCN Shoppen.