Før BIF: Endetribune udsolgt familieafsnit udvides

Kategorier

x

BIF-kamp: Ende-tribune udsolgt familieafsnit udvides

Alt tyder på et fyldt Farum Park med elektrisk stemning på tribunerne til sidste kamp i sæsonen, hvor Brøndby IF kommer på besøg.

Kampen kan blive afgørende for BIF’s medaljechancer og FC Nordsjællands muligheder for at komme i Europa, og allerede nu er gæste-afsnittet bag mål – det, der huser de mest aktive Brøndby-tilhængere, udsolgt. Der er stadig billetter at få i gæste-afsnittet på langsiden, familieafsnittet, men som det ser ud nu, går der ikke længe før dette afsnit også er udsolgt. Det er derfor besluttet at udvide familieafsnittet til det maximalt mulige, og vi opfordrer alle Brøndby-fans, der ønsker at overvære kampen, men stadig ikke har billet, til at sikre sig plads i dette afsnit. Når dette afsnit er udsolgt, er Farum Parks muligheder for gæsteafsnit maximeret, og da alle fans af gæstehold i Farum Park henvises til gæsteafsnit, er dette altså sidste mulighed for at sikre sig plads. FCN Fans Der er også godt gang i salget til fans af FC Nordsjælland, og vi opfordrer alle med interesse i at se årets sidste og måske største Superliga-brag i Farum Park, til at sikre sig billet på forhånd. Enten online eller i FCN Shoppen, hvor de sidste billetter vil sættes til salg, når onlinesalget lukkes. KØB DINE BILLETTER ONLINE HER! Priser online og i FCN Shoppen uden for kampdage: Voksne 125, børn 50 Priser på kampdage, hvis ikke udsolgt: Voksne 145, børn 70