Flashback: Mtiligas flotte scoring mod BIF

Kategorier

Flashback: Mtiligas flotte scoring mod BIF

FC Nordsjælland og Brøndby IF møder hinanden på søndag når sidste runde af Superligaen spilles, og FCN TV kigger tilbage på det sidste opgør i Farum Park, som sluttede 1-1.

Det var Simon Makienok som bragte Brøndby foran i det 39 minut, men kort forinden havde FCN fået underkendt et mål for offside, det var dog mere end tvivlsomt, og FCN måtte noget bittert gå til pause nede 1-0. Allerede kort inde i 2.halvleg kunne den lange angriber Makienok have gjort det til 2-0 til BIF, men den flade afslutning blev pareret af Martin Hansen i målet. Hele 2.halvleg var intens og med chancer i begge ender. Det blev dog 1-1 på et flot mål af Patrick Mtiliga i det 64 minut. Venstrebacken havde selv sat angrebet igang, og gik med videre frem og blev spillet fri af Anders ‘AC’ Christiansen i højre side af feltet, da de blå-gules offside fælde fuldstændig kiksede. Mtiliga sparkede den sikkert fra en spids vinkel forbi Hradecky og gjorde det altså til 1-1. Efterfølgende var der chancer i begge ender, og Brøndby var i overtiden tæt på at snuppe alle tre point, da Martin Ørnskov næsten gled en afslutning, fra Kenneth Zohore, i mål. Det blev dog ved de 1-1, og hvis kampen på søndag bliver med samme intensitet, bliver der god underholdning for publikum i Farum Park. Se alle chancerne og målene i videoen ovenfor.