Flashback: Dobbelt Nordstrand mod AaB

Kategorier

Flashback: Dobbelt Nordstrand mod AaB

Morten Nordstrand gjorde det onde ved AaB, da guldaspiranterne sidste gang var på besøg i Farum Park.

Tigerne får onsdag besøg af AaB når det kl.20.00 går løs i Farum Park, og FCN TV har været i arkivet for at finde sidste besøg fra nordjyderne. Det går tilbage til 17.august sidste år, hvor FCN nappede sin første Superliga sejr i sæsonen. Specielt Morten Nordstrand var sprudlende og sørgede for to mål i sejren på 2-1. I første halvleg sparkede Nordstrand FCN foran, med en velplaceret inderside i det lange hjørne. Kasper Kusk udlignede senere i første halvleg, men Nordstrand skaffede sejren i land i 2.halvleg. Du kan se målene og chancerne fra den kamp i videoen ovenfor. FCN kan altså på onsdag igen se frem til besøg fra AaB, som kæmper for at hente guld i Superligaen, men det er altså snart fire år siden af nordjyderne sidst har slået tigerne, vi skal helt tilbage til 24. oktober 2010 for at finde sidste AaB sejr. KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER