David J.: Stolt hver gang jeg står i målet

Kategorier

David J.: Stolt hver gang jeg står i målet

FC Nordsjælland har i denne sæson haft to forskellige keepere i aktion, David Jensen og Martin Hansen har nemlig begge været førstevalg.

Fra forårets start har David Jensen stået permanent i målet, og den unge keeper har leveret en række flotte præstationer. – Det har været min drøm fra starten af, og der er ikke nogen tvivl om at jeg er stolt hver gang jeg står. Jeg nyder hver en kamp jeg får, og det er stort at stå derinde! Jeg skal gøre alt, jeg kan for overbevise trænerne om, jeg skal stå hver gang, fortæller David Jensen. Tigrene har efter en hård start på sæsonen virkelig fået smurt forsvarsmaskinen, som indtil videre i denne sæson har leveret flest clean sheets af alle hold. 11 gange er FCN gået fra banen uden at have lukket mål ind, og det er liga-rekorden lige nu. – Det skyldes, vi har fået aftalerne på plads og fået den rette balance på holdet. Det betyder selvfølgelig rigtig meget for mig og Martin, og vi har begge haft nogle vigtige redninger i løbet af sæsonen som har betydet at vi kan holde nullet. Det er bare ikke noget, vi kan gøre alene, så det er lige så meget det defensive arbejde fra hele holdet, som er med til at gøre det nemmere for os i forsvaret, fortæller David Jensen. På onsdag når AaB kommer på besøg har FCN igen mulighed for at lave et clean sheet, og det går David Jensen efter. – Vi har tanket en masse selvtillid efter de sidste par kampe. Holdt nullet mod FCK og Randers, og vi glæder os til kampen på hjemmebane. Men vi skal klart spille bedre end mod Randers, siger målmanden. KØB DIN BILLET TIL AAB KAMPEN HER!