Billetstatus: KUN billetter på D-tribunen

Kategorier


FCN-fansene skal på søndag sige farvel til cheftræner Kasper Hjulmand og anfører Nicolai Stokholm.

Billetstatus: KUN billetter på D-tribunen

Der bliver godt fyldt op på alle tribuner, når Brøndby IF på søndag kl. 17:00 besøger Farum Park i sæsonens sidste runde.

Det er kampen, hvor vi skal sige farvel til både kaptajn Stokholm og cheftræner Kasper Hjulmand, og det ser ud til, at de to får en afsked i den flottest mulige kulisse. Således er alle billetter på A, B og C tribunen solgt eller reserveret, og der er udelukkende billetter tilbage i salg til D-tribunen, som er FCN’s fantribune. Her er der både mulighed for at sidde og stå. FC Nordsjælland gør opmærksom på, at Farum Park er opdelt i tre kategorier: VIP, FCN og BIF. Som FCN-fan er der ikke adgang til det udvidede gæsteafsnit og som BIF-fan gælder det, at man kun har adgang til gæsteafsnittet. Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du som FC Nordsjælland-fan stadig sikre dig plads online eller i FCN Shoppen. ALLE pladser i BIF’s afsnit er udsolgt, og der sættes ikke flere billetter til salg til dette afsnit – heller ikke på dagen. KØB DINE BILLETTER TIL D-TRIBUNEN HER.