Billetinfo: Mesterskab, medaljer og Europa på spil

Kategorier

Billetinfo: Mesterskab, medaljer og Europa på spil

Der kommer tryk på tælleapparaterne til sæsonens to sidste hjemmekampe i Farum Park: Mod guldfavoritterne fra AaB d. 7. maj kl. 20:00 og d. 18. maj kl. 17:00 mod medaljeaspiranterne fra Brøndby IF.

FC Nordsjælland – AaB
7. maj kl. 20:00 Der er lagt op til et brag af en kamp, der, hvis resultaterne flasker sig, reelt kan afgøre det danske mesterskab – og under alle omstændigheder får stor og måske afgørende indflydelse på både mesterskab og FC Nordsjællands chancer for at spille europæisk efter sommerferien. Skal FC Nordsjællands drømme om endnu flere store europæiske oplevelser gå i opfyldelse efter sommerferien, skal den flotte sejr over FC København følges op med tre point mod årets helt store fodboldoplevelse fra Aalborg. Billetsalget kan komme godt i gang, og skal du have en god plads er det en god ide, at købe billet allerede nu. KØB DINE BILLETTER HER!FC Nordsjælland – Brøndby IF
18. maj kl. 17:00 Årets Superliga-finale. De blågule fra Vestegnen fylder uden tvivl gæsteafsnittet, og der er allerede nu stor efterspørgsel efter både A, C, og D-tribunepladser fra FCN-fans. Kampen kan blive altafgørende for Europæiske chancer både i FC Nordsjælland og Brøndby IF, der reelt både kan ende med medaljer – eller i hård konkurrence om 5. pladsen alt efter resultaterne. Én ting er sikker: Der kommer RIGTIG mange tilskuere til årets Superliga-afslutning i Farum Park, og vil du sikre dig en plads, er der ingen tvivl om, at du enten må til tastaturet og købe online – eller i FCN Shoppen og hente din billet. KØB DINE BILLETTER HER!