Begge FCN-spillere med fra start på U/21 landsholdet

Kategorier


Uffe Bech fik næsten 70 minutter på banen i U/21 landskampen i går i Esbjerg. (Foto: Boesenfoto.dk)

Begge FCN-spillere med fra start på U/21 landsholdet

Danmark med David Jensen og Uffe Bech i startopstillingen tabte torsdagens testkamp i Esbjerg mod et stærkt mandskab fra Schweiz.

FC Nordsjælland havde to spillere i Danmarks U/21 trup til torsdagens testmatch i Esbjerg mod Schweiz, og de var begge med fra start. Målmandsposten var på forhånd delt op, så David Jensen vogtede buret i 1. halvleg, mens Jakob Busk overtog pladsen mellem stængerne efter pausen. Uffe Bech fik næsten 70 minutter på banen, før han blev afløst af Marco Larsen. Danmark tabte testmatchen med 0-2, og det var første nederlag for Jess Thorup efter et år på posten som landstræner. Læs mere om kampen HER