Andreas Laudrup mod nye udfordringer

Kategorier


Andreas Laudrup har trænet hårdt på at blive spilleklar efter sin skade, og han fik comeback i FCN-truppen ved forårets sidste kamp.

Andreas Laudrup mod nye udfordringer

Andreas Laudrup var med i truppen til sidste kamp i sæsonen, og selvom det ikke blev til spilletid, var det et stort skridt for offensivspilleren.

Efter sommerferien er det tid til nye udfordringer for Andreas Laudrup, der sammen med den sportslige ledelse er blevet enig om, at tiden til nye udfordringer er den rigtige. Andreas Laudrup selv fortæller: – Jeg har lært utroligt meget i FC Nordsjælland, hvor jeg både har udviklet mig meget som fodboldspiller og menneske. Jeg har haft mange store oplevelser med mesterskab og Champions League og jeg har lært nogle helt fantastiske mennesker at kende. – Det har været hårdt at sidde udenfor så længe, men jeg har arbejdet stenhårdt på, at komme tilbage. Bare det at være i truppen til sidste kamp var en kæmpe bekræftelse for mig, og jeg ser virkelig frem mod nye udfordringer. Hvor det bliver, kan jeg ikke sige endnu, men der er allerede flere muligheder. – Jeg vil gerne sige tak til FC Nordsjælland for den tid, jeg har haft her, og jeg glæder mig til at følge klubben og mine holdkammerater i fremtiden. Andreas Laudrup har trods sine kun 23 år spillet 104 kampe for FC Nordsjælland og scoret 11 mål, blandt andet et af de afgørende i 3-0 sejren over AC Horsens, der sikrede FC Nordsjælland det danske mesterskab i 2012. Allan K. Pedersen: – Det har selvsagt været en fornøjelse at have Andreas i truppen. Han scorede et meget vigtigt mål for os i vores guldkamp mod Horsens, og viste efterfølgende et højt niveau i Champions League. Andreas har altid bidraget på og udenfor banen, og mødt alle med et smil. – Det sidste år i FC Nordsjælland har været hårde for Andreas på grund af hans skade og sygdom, og det har ikke været sjovt at se ham sidde på tribunen i stedet for at bidrage på banen. Vi tror, at tiden for at skilles er den rigtige, Andreas er også nået til et tidspunkt i sin karriere, hvor han har brug for nye udfordringer. Vi takker Andreas for alt det flotte arbejde han har gjort hos os, og ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger Allan K. Pedersen. Også Nicolai Johannessen har kontraktudløb og fortsætter sin karriere i en ny klub. Nicolai har siden januar 2013 spillet 7 kampe for FC Nordsjælland. FC Nordsjælland ønsker begge spillere held og lykke med de nye udfordringer.