Vingaard: Fedest at skulle angribe og opnå noget

Kategorier

Vingaard: Fedest at skulle angribe og opnå noget

FC Nordsjælland sørgede med sejren over FC København for endegyldigt at vinke farvel til nedrykningsstregen, og tigerne kan nu glæde sig over at kunne slippe håndbremsen og spille for fulde drøn i de sidste fire kampe.

Martin Vingaard: – De var dejligt at vi ligesom fik smashet bolden over på vores side med sejren over FCK, i kraft af at kunne kigge op ad, og det er utrolig vigtigt. – Det er altid fedest at skulle ud og angribe noget, ud for at opnå noget og nu har vi fået skabt det hul der skal til, og vi kan nu gøre alt hvad vi kan for, at få den femteplads der kan give europæisk deltagelse i næste sæson, siger Vingaard. FC Nordsjællands første af de sidste fire kampe er mod Randers FC på fredag, og kronjyderne har i den grad fået gang i deres maskineri og byder sig også til omkring femtepladsen i Superligaen. – Vi skal ud og spille for fulde drøn mod Randers, og det bliver en rigtig sjov kamp. Vi skal slutte godt af, og det vil være en sand fornøjelse at kunne slutte af med europæiske deltagelse til næste sæson, slutter Vingaard. FC Nordsjælland sidste fire kampe er Randers FC, AaB, Viborg FF og Brøndby IF. Hjemmekampe bliver mod AaB og Brøndby, og der er allerede nu godt gang i billetsalget til de to kampe, så der skal rykkes hurtigt for at få billetterne. Læs mere HER.