Værd at vide før dagens udekamp

Kategorier


Joshua John scorede sit første mål i forårssæsonen Skærtorsdag i Odense.

Værd at vide før dagens udekamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13:00  i Haderslev mod SønderjyskE. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …FCN har mødt SønderjyskE 20 gange tidligere i Superligaen, og tigrene har vundet præcis halvdelen af kampene, mens 5 er endt uafgjort, og 5 med sejr til sønderjyderne. 8 af kampene er spillet i Haderslev, og her har FCN vundet 4, tabt 3 og spillet én uafgjort. …med 1-0 sejren i Odense over OB Skærtorsdag, har FCN nu hentet 10 point i de seneste fem Superligakampe. hvor der kun er scoret et enkelt mål mod tigrene. David Jensen og resten af holdet kan således glæde sig over fire clean sheets i de fem seneste spillerunder, og på udebane har FCN nu holdt nullet i tre kampe i træk, i Midtjylland, i Slagelse og altså i Odense. …Joshua John efter fem mål i Superligaen i efteråret endelig fik gang i forårsscoringen med sit mål til 1-0 sejren ude over OB Skærtorsdag. …dagens kamp skal dømmes af Michael Tykgaard, der også passede fløjten, da FCN og SønderjyskE mødtes sidst i Farum Park i november med en sejr på 3-0 til FCN som resultat. …unge Mark Gundelach efter 42 Superligakampe for FCN i august blev udlejet til SønderjyskE for resten af sæsonen. Mark Gundelach har været en del skadesramt, og det er kun blevet til 12 Superligakampe for SønderjyskE hidtil. Han er heller ikke med i truppen hos SønderjyskE til dagens kamp. …hjemmebanen for SønderjyskE ikke længere hedder Haderslev Fodboldstadion, men er blevet omdøbt til Sydbank Park.