Værd at vide før dagens udekamp mod OB

Kategorier


David Jensen holdt rent bur i 354 minutter i Superligaen, før det lykkedes Esbjerg at score kort før pausen i hjemmekampen i mandags. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens udekamp mod OB

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 15:00 hjemme i Odense. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …det mål, Esbjerg vandt 1-0 på i Farum Park i mandags, er den eneste scoring mod FC Nordsjælland i de seneste fire Superligakampe. Inden den scoring havde David Jensen holdt clean sheet i 354 minutter i Superligaen. …FCN og OB har mødt hinanden 35 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 11 kampe, 8 er endt uafgjort, mens fynboerne har sejret 16 gange. 20 af kampene er spillet i Odense, og her har FCN kun 4 gange fået en sejr med sig hjem, mens 4 kampe er endt uafgjort og 12 med sejr til OB. …den seneste sejr til FCN i Odense var den 10. marts 2012, hvor tigrene vandt 1-0 på et mål af Tobias Mikkelsen. I øvrigt også det eneste mål, FCN har scoret i Odense i tre år. Sidst tigrene gæstede TRE-For Park blev det til et 0-1 nederlag i starten af denne sæson, men siden fik FCN revanche med en 2-0 sejr hjemme lige før vinterpausen. …at kampen kan blive et gensyn med Conor O’Brien, som FCN solgte til OB i august kort før lukningen af transfervinduet. Conor O’Brien har spillet fire Superligakampe for FCN i denne sæson, og den sidste var netop mod OB i Odense den 25. august. …tre FCN-spillere vil ryge i karantæne til udekampen mod SønderjyskE i tilfælde af en advarsel mod OB. Det er Anders ”AC” Christiansen, Joshua John og Mario Ticinovic, der må sidde over ved næste gule kort. Også Ivan Runje og Pascal Gregor kan komme i karantæne i næste kamp, hvis de får en advarsel til seks point. …kampens dommer er Kenn Hansen, der også passede fløjten, da FCN sidst var i Odense den 25. august. Det er fjerde gang i denne sæson, Kenn Hansen dømme ren kamp med FCN som deltager.