Værd at vide før dagens hjemmekamp mod FCK

Kategorier


Morten Nordstrands saksespark til 2-2, sidst FCK gæstede Farum Park i Superligaen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens hjemmekamp mod FCK

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19:00 i Farum Park mod FCK. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …FCN og FCK kun har mødt hinanden 35 gange i Superligaen, og at FCK har vundet 25 af disse kampe, mens FCN kun har 5 sejre, 5 kampe e rendt uafgjort. 16 af kampene er spillet i Farum Park, og her har FCN sejret 3 gange, mens 2 kampe er endt uafgjort. …FCK to gange tidligere har gæstet Farum Park i denne sæson. Det er endt uafgjort begge gange. Superligakampen i august sluttede 2-2 på det fantastiske saksespark, Morten Nordstrand sendte i kassen bag Johan Wiland kor før tid, og da de to hold mødtes igen i DBU Pokalen for godt 14 dage siden blev det 1-1 i Farum Park.  …det var Jens Stryger Larsens første Superligamål for FC Nordsjælland, da han scorede i udekampen mod SønderjyskE 2. Påskedag. Desværre rakte målet ikke til point. …FCN og FCK i de seneste fire sæsoner næsten har delt alle pokaler mellem sig. FCK kan se tilbage på tre mesterskaber og én pokaltitel, mens FCN har ét mesterskab og to pokaltitler i samme tidsrum. Kun Esbjerg brød mønstret med pokaltitlen i sidste sæson, hvor FCN ”nøjedes” med sølvmedaljerne i stedet for pokaler. …Uffe Bech frem til 2010 træner for et damehold i HIK, og at de mange kvindelige fodboldspillere i HIK i dag er mødt op i Farum Park for at være med til at støtte Uffe Bech og resten af FCN-mandskabet.