Værd at vide før aftenens kamp i Slagelse

Kategorier


Da Nicolai Stokholm scorede til 1-0 sejren over AGF, var det 10 Superligakamp i træk, FCN scorede i. (Foto: Bosenfoto.dk)

Værd at vide før aftenens kamp i Slagelse

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 19:00 på udebane mod FC Vestsjælland. Her er lidt statistiske vinkler på den meget vigtige Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …det kun er tredje gang, FCN og FC Vestsjælland mødes i Superligaen. Holdet fra Slagelse har vundet de første to kampe, begge i Farum Park og begge med cifrene 2-1. FC Vestsjælland er således den eneste Superligaklub, FCN aldrig har besejret. …dagens dommer er den kun 29-årige Peter Kjærsgaard-Andersen, der er Superligadebutant i denne sæson. Det er hans 9. Superligakamp, og det er første gang, at han dømmer en kamp med FCN som deltager. Han har tidligere dømt tre kampe med FC Vestsjælland. …FC Nordsjælland har scoret i de seneste 10 Superligakampe i træk. Det er ny klubrekord. FCN er også det eneste hold i Superligaen, der ikke har spillet en 0-0 kamp i sæsonen. …Joshua John spiller sin kamp nr. 50 med tigeren på brystet, hvis han kommer på banen i aften i Slagelse. Han har i sine tidligere 49 kampe scoret 17 mål, 15 i Superligaen, 1 mod Chelsea i Champions League og 1 i pokaludekampen mod Hobro. …der ikke er scoret mod FCN i Superligaen, siden FC Vestsjælland nettede til 2-1 den 15. marts i Farum Park. FCN-keeper David Jensen har i mellemtiden holdt rent bur mod både FCM og AGF. Det var FC Nordsjællands 7. Clan sheet i sæsonen. …FC Vestsjællands 59-årige træner Ove Pedersen nu er Superligaens ældste træner, efter at Ove Christensen stoppede i Viborg i vinterpausen på grund af et skadet knæ. …Dennis Sørensen, der har scoret fem mål for FC Vestsjælland i denne sæson, har spillet 116 kampe for FC Nordsjælland og Farum Boldklub i tiden fra år 2000 til 2004.