U/17 tæt på sejr over Silkeborg

Kategorier


FCN U/17 måtte se Silkeborg udligne til 2-2 kort før slutfløjtet.

U/17 tæt på sejr over Silkeborg

De unge tigre førte indtil kort før tid men måtte til sidst se Silkeborg udligne til 2-2 i lørdagens hjemmekamp

FC Nordsjællands U/17 Ligahold var kun et par minutter fra at få sin tredje sejr på stribe, da Silkeborg gæstede Farum Park i lørdags. Silkeborg er ét af de bedre hold i rækken, men FCN førte alligevel 2-1 start set hele 2. halvleg igennem, men desværre fik gæsterne udlignet til allersidst. FCN spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor Silkeborg kun var sporadiske gæster på tigrenes banehalvdel, og Silkeborg kom til til ganske få afslutninger. Alligevel var det Silkeborg, der stik mod spil og chancer kom i front. Heldigvis fik FCN fortjent belønning for indsatsen, da venstre back Benjamin Lund nettede til 1-1, Hans tredje scoring i de seneste tre kampe. Tigrene kom også foran kort inde i 2. halvleg, hvor Silkeborg ellers fra start gik frem og lagde tryk på. Efter en hurtig omstilling fem minutter efter pausen scorede Troels Cilius Nielsen til 2-1 for FCN, der fra det øjeblik blev trykket meget tilbage på banen men altså holdt stand indtil kort før tid, så facit blev 2-2. – Deres tryk efter pausen gav gode omstillingsmuligheder, men desværre var vi ikke i stand til at udnytte dem og tage fat i spillet under deres massive pres. Den lektie må vi tage med os til træningsbanen , for vi kommer helt sikkert til at stå i samme situation igen på et senere tidspunkt, lyder det fra træner Kasper Kurland. U/17 skal ikke spille i den kommende weekend, men det skal U/19, der holdt friweekend denne gang. U/19 tager på lørdag kl. 13:00 mod Lyngby til lokalopgør i Farum Park.