Truppen til pokalkampen mod FCK

Kategorier

Truppen til pokalkampen mod FCK

‘Kampen om Europa’ er overskriften for torsdagens opgør i Farum Park, for den samlede vinder af semifinalen kan glæde sig over europæisk bold i næste sæson.

Første pokalsemifinalen vandt FC København med 1-0 i Parken, et resultat som sætter FCK’erne i førersædet, men heller ikke meget mere end det. – Det er et lidt tricky resultat, det er en lille smule bedre for dem end for os, men det drejer sig om at angribe, men ikke hovedløst. Det er meget sjældent, at vi går fra hjemmebanen uden at have scoret, så vi har en god fornemmelse for, at vi nok skal få vores muligheder, fortæller Hjulmand. Trænerteamet har udtaget 20 spillere, og Uffe Bech er igen at finde i truppen, og FCN’s nummer 18 befinder sig stadig i en periode hvor der tages højde for belastningen i et kampprogram som rummer mange kampe. Oliver Thychosen står derimod over morgensdagens opgør i Farum Park. Hvis ikke du har fået købt billet til kampen, så kan du gøre det HER. Truppen til kampen torsdag den 10. april i Farum Park kl.18.30 mod FC København: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg