Truppen til kampen mod OB

Kategorier

Truppen til kampen mod OB

FC Nordsjælland trænede sidste gang onsdag formiddag inden det torsdag går løs i Odense kl.15.00.

Efter mandagens nederlag til Esbjerg, hvor specielt målene manglede er der brug for point i Odense, og troen på igen at kunne komme på point-tavlen er intakt. – Der venter os en stor opgave, men vi er meget klar, og vi har haft en god stemning i truppen. Det er tydeligt at mærke at vi vil ud og revanchere mandagens nederlag, og vi ved at hvis vi spiller op til vores bedste, så vil vi også kunne give OB problemer, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor. Truppen til kampen torsdag den 17. april kl.15.00 mod OB: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
37 Oliver Thychosen