Truppen til kampen mod FCK i Farum Park

Kategorier

Truppen til kampen mod FCK i Farum Park 

Søndag kl. 19:00 får FC Nordsjælland besøg af FCK til et Superligabrag mellem de to mest vindende hold gennem de seneste sæsoner.

Der står som sædvanlig meget på spil, når FCN of FCK tørner sammen i Superligaen. Historikken gennem de seneste sæsoner har gjort netop de indbyrdes kampe mellem de to hold  til noget helt specielt. Og selv om det ikke er mesterskabet, der spilles om denne gang, kan man regne med en højdramatisk kamp med masser af spænding. Og udover den lokale prestige er der også europæiske billetter på spil. FC Nordsjælland har stadig gode muligheder for at nå den 5. plads, der giver billet til Europa League, og FCK er fortsat med i kampen om medaljer. Du kan høre FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand vurdere kampen i videoen ovenfor. Og her er den 18 mands trup, FC Nordsjællands trænerteam har valgt til opgaven. Mario Ticinovic er tilbage efter karantæne, og Ivan Runje er tilbage i truppen efter en skade i sidste kamp. Truppen til kampen søndag den 27. april kl.19.00 mod FCK i Farum Park: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23 Mario Ticinovic
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
37 Oliver Thychosen