Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

‘Tredje gang er lykkens gang’ – det er planen for FC Nordsjælland inden opgøret mod FC Vestsjælland, for de tidligere opgør i denne sæson er endt med nederlag.

Begge gange er det blevet til 2-1 nederlag i Farum Park, men denne gang skal der ændres på point-fordelingen. – Der er vel en vis form for hævntørst inden opgøret mod FC Vestsjælland, men når det er sagt så er det vigtigt at vi holder fokus på vores egne opgaver, og at vi gør vores eget spil endnu bedre. Vi skal bygge videre på de sidste to Superliga-kampe, som har givet os selvtillid. Vores defensiv har virket styrket, og vi glæder os til opgaven i morgen i Slagelse, fortæller Kasper Hjulmand. Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1, og der er kickoff kl.19.00. FC Nordsjælland opdaterer fra kampen på Twitter via #FCVFCN. Truppen til kampen mandag den 7. april i Slagelse kl.19.00 mod FC Vestsjælland: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
16. Runar Alex Runarsson
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen
38. Mathias Hebo Rasmussen