Sulten Vingaard: Revanche

Kategorier

Sulten Vingaard: Revanche

FC Nordsjælland kan mandag tage tredje sejr i træk når der er revanche til gode mod FC Vestsjælland.

Holdet fra Slagelse har to gange tidligere i denne sæson været onde ved FCN, begge gange i Farum Park, og begge gange med 2-1. – Det er selvfølgelig klart, at vi har noget revanche til gode mod dem, og specielt dødboldene har de været gode til at udnytte, og det skal vi have sat en stopper for. Vi har haft en par gode defensive kampe, hvor vi har været stærke i duellerne, og det skal vi være endnu mere på mandag, siger Vingaard der håber på at mandagens gode opbakning mod AGF bliver fulgt op mod FCV. – Vi elsker, at spille foran mange tilskuere, og specielt når vi er på hjemmebane, og opbakningen i mandags var rigtig god, og den må meget gerne tages med til Slagelse, siger Vingaard. Busturen til Slagelse er allerede udsolgt, men der er stadig billetter til kampen. Dem kan du købe HER.