Stokholm: Vi spiller om Europa

Kategorier

Stokholm: Vi spiller om Europa

FCN-kaptajnen har stået i fire finaler tidligere i karrieren, så Nicolai Stokholm ved om nogen, hvad der er på spil, når FCK på torsdag kommer på besøg.

– Vi ved at det bliver en svær kamp, men det er også en kamp, hvor der hurtigt kan blive ændret på tingene, hvis vi får et mål. Det vil blive en tæt kamp, men der er helt sikkert masser af muligheder. – Det bliver også en kamp hvor begge hold vil spille efter finalen, for det er en kæmpe stor oplevelse. Jeg forventer en intens kamp, hvor vi vil forsøge at angribe og få scoret det første mål. – Jeg er så heldig, at jeg har været i fire finaler tidligere, to gange med Nordsjælland, hvor vi har vundet begge. Det er virkelig en fantastisk følelse og oplevelse for alle på holdet og omkring klubben, og ikke mindst fansene. Jeg kan kun sige til alle dem fra holdet, som der ikke har prøvet det, at det er en rigtig stor oplevelse man spiller om, så der skal gives fuld gas, det er knald eller fald på torsdag, alt skal ud og alt skal forsøges. Det er en kamp, som vi 100% skal gå efter at vinde, fortæller Nicolai Stokholm. Hvis ikke du allerede har fået købt din billet til kampen, så skal du gøre det HER. Der er kickoff kl.18.30 i pokalsemifinalen i Farum Park, og skulle du ikke have mulighed for at komme på stadion, så kan du se kampen på 3+ eller blive opdateret på vores Twitter profil via #FCNFCK