Stokholm og John håber på mandag

Kategorier

Stokholm og John håber på mandag

Nicolai Stokholm måtte udgå af torsdagens kamp mod FC København og Joshua John stod helt over kampen, hør her hvad der er galt og om de bliver klar til mandagens kamp i Farum Park.

Nicolai Stokholm: – Jeg mærkede noget ømhed i lysken allerede efter et kvarter, og jeg håbede på at den kunne løbes varm, det blev desværre ikke bedre og så måtte jeg gå ud i pausen. Jeg har selvfølgelig ondt i dag, og har fået en masse behandling og så må vi se hvordan den reagerer her de næste par dage. Der er heldigvis lidt tid til at vi skal spille igen, så må vi se hvordan det udvikler sig de næste par dage, men jeg håber selvfølgelig på at være klar til mandag, fortæller Nicolai Stokholm. Joshua John: – Jeg fik problemer med ryggen dagen før FCK-kampen, og det var selvfølgelig super skuffende, at måtte sidde ude til den kamp. Det går bedre i dag, og det virker, som noget der bliver bedre dag for dag, og jeg håber på at være klar til mandag, siger Joshua John. Det er Esbjerg fB som FC Nordsjælland skal spille imod på mandag i Superligaen, og der er kickoff kl.19.00. Du kan købe din billet til kampen HER.