Spillerne: Vigtig afslutning på sæsonen

Kategorier

Spillerne: Vigtig afslutning på sæsonen

FC Nordsjælland kunne i dag fortælle om ny cheftræner til den kommende sæson.

Det betyder også et farvel til Kasper Hjulmand, og spillerne er selvfølgelig kede af at sige farvel til Hjulmand, men glæder sig over at skulle arbejde sammen med Ólafur Kristjánsson. Men først skal foråret gøres færdige med de sidste fem kampe. Martin Vingaard: – Ja, det var jo noget af en nyhed af møde ind til. De var der vist ikke ret mange af os der havde set komme, og det bliver spændende med nye øjne på tingene, men først og fremmest skal vi spille de sidste fem kampe færdige, og få de bedste mulige resultater for klubben, men også så vi kan slutte godt af for Kasper (Hjulmand, red.), fortæller Vingaard. Lasse Petry: – Vi er selvfølgelig lige nu og her kede af at skulle sige farvel til Kasper (Hjulmand, red.), han har betyder meget for min udvikling her i FCN, men når det er sagt så ser vi selvfølgelig frem til at få nogle nye øjne på tingene, og vi glæder os. Vi kender ikke specielt meget til Ólafur (Kristjánsson, red.), men jeg har da hørt nogle rigtig positive ting om ham fra Nichlas Rohde, som har spillet under ham i Breidablik, siger Petry. Hør mere fra Lasse Petry og Martin Vingaard i videoen ovenfor.