Sneaky Tigers inviterer til fodboldfest

Kategorier

Sneaky Tigers inviterer til fodboldfest

Søndag bliver en festdag i Farum Park. Ud over slaget på banen mellem de to seneste års danske fodboldmestre, inviterer Opel og Sneaky Tigers nemlig til en fodboldfest af de helt store i samarbejde med Wild Tigers.

Opel udstiller en række biler uden for Farum Park og før kampen vil der, ud over at hygge i fanzonerne, bl.a. være mulighed for at vinde et FCN-halstørklæde ved at tjippe en fodbold op i en sprit-ny Opel Cascada. Kort før kick off har Wild Tigers og Opel i samarbejde arrangeret en kæmpe fan-tifo, der byder spillerne velkommen til den store kamp og i pausen vil FC Nordsjællands nye dance crew, Sneaky Tigers, underholde med et lækkert danse-show. Det vil hele dagen være muligt at deltage i den store SMS-konkurrence, hvor man kan vinde rejsegavekort og en sprit ny Opel Cascada cabriolet hele sommeren! Kom og vær med allerede fra kl. 16:00, hvor der vil være fuld gang i aktiviteter, konkurrencer og Fan Zoner! Se Sneaky Tigers varme op til på søndag HER!