SEMIFINALE – BILLETSALG

Kategorier


FCN har scoret i 26 Superligakampe i træk i Farum Park. Morten Nordstrands træffer her på saksespark til 2-2, sidst FCK var gæst, husker de fleste nok.

SEMIFINALE – BILLETSALG

Torsdag aften kl. 18:30 afgøres det, hvem af FC København og FC Nordsjælland, der skal i pokalfinalen. Den afgørende semifinale spilles i Farum Park og billetsalget er i fuld gang.

De har vundet et mesterskab hver i de seneste to sæsoner og ud af de seneste 5 pokalfinaler, har de vundet to hver. Nu står de over for hinanden i den afgørende kamp om, at kvalificere sig til endnu en pokalfinale. Torsdag aften krydser FC Nordsjælland og FC København klinger i en kamp, der på alle måder ligner et ægte pokaldrama. Første kamp endte 1-0 til Byens Hold, men Kasper Hjulmand er overbevist om, at der er muligheder for FCN-offensiven, der med scoring i hele 26 Superligakampe i træk i Farum Park i hvert fald har selvtilliden på plads. Du kan sikre dig dine billetter HER. Sæsonkort gælder på dagen. Der er reserveret 500 pladser til de første FSN-kortholdere – deadline er kl. 18:30 i aften.