Sejr til både U/19 og U/17

Kategorier


FCN U/19 fik igen en sikker sejr og holder fast i toppen af ligaen.

Sejr til både U/19 og U/17

FC Nordsjælland holder fast i toppen af U/19 Ligaen med en sikker 5-1 sejr over Vejle

Både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber fik sig en hjemmesejr over Vejle i weekenden. U/19 vandt hele 5-1 og er nu ved for alvor at udfordre topholdet Esbjerg, der igen satte point til. U/17 sejrede 2-1 og holder dermed nærkontakten med midterfeltet. U/19 Liga: FCN-Vejle B. 5-1 (2-0)
Mål: 25 minut 1-0 Emiliano Marcondes. 42. minut 2-0 Simon Lund. 42 minut 1-0 Emiliano Marcondes. 65. minut 2-0 Simon Lund. 70. minut 4-1. 85. minut 5-1 Emil Erbas. FC Nordsjælland tabte i efteråret 2-1 i Vejle, og tigrene var stærkt opsatte på at få revanche for det nederlag. Det så man tydeligt fra kampens start, hvor gæsterne blev sat voldsomt under pres, men de holdt stand til midt i 1. halvleg, hvor FCN endelig fik hul på bylden ved Emiliano Marcondes. Herefter slap FCN gashåndtaget en smule, men det blev alligevel 2-0 ved Simon Lund inden pausen. Fra 2. halvlegs start gik tigrene efter hurtigt at få kampen afgjort endeligt, og da Emiliano og Lund begge gentog deres scoringer fra 1. halvleg, var tingene sat på plads, selv om Vejle fik et trøstmål, før Emil Erbas satte punktum med scoringen til 5-1. – Vi var opsat på revanche og sad på kampen fra start. Hele holdet spillede en god kamp, og der var optræk til endnu flere mål. Efter føringen gik vi lidt ned i kadence, men heldigvis var vi oppe igen med det samme fra 2. halvlegs start. – Det var vores fjerde sejr i træk her i foråret, og vi er dermed ved at rette op på den lidt sløve efterårsafslutning, så vi kan jagte vores interne målsætning og holde presset på os selv på den måde, lyder det fra cheftræner Peter Feher. U/17 Liga: FCN-Vejle B. 2-1 (1-1)
Mål: 20 minut 0-1. 35. minut 1-1 Benjamin Lund. 45. minut 2-1 Troels Nielsen. – Det var en meget lige kamp, men vi var nok lidt foran på afslutninger, og det var dejligt for hele holdet, at det rakte til sejren. Det var vigtigt for os at få rejst os efter nederlaget i Midtjylland, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland efter 2-1 sejren hjemme over Vejle. De unge tigre startede også kampen rigtig godt og var i teten, indtil Vejle midtvejs i 1. halvleg kom foran på et direkte frispark. Forinden havde Mikkel Mouritz haft en stor chance for at bringe FCN foran, men gæsternes føringsmål blev en mavepuster, og tigrene gik noget i stå i resten af halvlegen, hvor det dog lykkede at udligne ved Benjamin Lund kort før pausen. Der blev talt om en forbedret indsats til 2. halvleg, og det så man hurtigt. FCN satte sig igen på kampen, og det gav bonus allerede efter fem minutter i 2. halvleg, hvor Troels Nielsen scorede til 2-1. Og det skulle vise sig at blive sejrsmålet, selv om resten af kampen blev meget tju bang fodbold med målchancer i begge ender af banen. For både U/19 og U/17 går turen nu til Århus på lørdag for at spille mod AGF.