Runje: Fundet en god balance i forsvaret

Kategorier

Runje: Fundet en god balance i forsvaret

FC Nordsjælland har holdt rent bur i de sidste tre Superliga-kampe, og det har givet defensiv-selvtillid på holdet.

Rent bur mod FC Midtjylland, rent bur mod AGF og senest mod FC Vestsjælland i Superligaen har sørget for et godt udgangspunkt for holdet, og FC Nordsjælland har faktisk præsteret næstflest clean sheets i Superligaen indtil videre, hele otte er det blevet til i de første 25 kampe. – Der er ingen tvivl om, at vi som hold er blevet mere sammenspillet, og vi arbejder godt sammen defensivt. Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os i forsvaret, men det starter med de forreste, som arbejder godt for at forsvare os, siger Ivan Runje. Efterårets foretrukne konstellation i midterforsvaret sluttede med Michael Jakobsen og Pascal Gregor, nu er Michael Jakobsen dog i Esbjerg, og derfor har Runje og Gregor skulle finde den rette indbyrdes forståelse i samarbejdet. – Det har taget noget tid, men jeg synes vi har en bedre balance og kommunikationen imellem os er blevet rigtig god. Det kan klart blive bedre, men de sidste par kampe har vist at vi bliver bedre og bedre. Det er klart at tre clean sheets i træk betyder meget for os forsvarsspillere, et giver bedre arbejdsmuligheder for vores offensive spil, fortæller Runje. FC Nordsjælland møder et af forårets stærkeste hold Esbjerg, og det er en direkte konkurrent til femte pladsen, som de to hold lige nu kæmper om, men det er også en kamp hvor tre point kan skabe et større hul ned til bundstriden, som hele tiden bider klubben i halen. Der er kickoff kl.19.00 i Farum Park og du kan købe din billet til kampen HER.