Reserverne tabte til FCK

Kategorier


Kristian Lindberg scorede mod FCK i dagens reserveholdskamp. (Foto: Rie Neuchs)

Reserverne tabte til FCK

Det blev til et 1-3 nederlag, da FCN i dag gæstede FCK i reserveholdsturneringen

FCK kom bedst fra start i dagens Reserveholdskamp og bragte sig foran 2-0 på to mål af Adi, inden det knap ti minutter før pausen lykkedes for FCN at score ved Kristian Lindberg på en ripost efter et strålende gennembrud og afslutning af Bassel Jradi. 2-1 var stillingen ved pausen, og FCN forsøgte fra 2. halvlegs start at jagte udligningen, men midtvejs i halvlegen blev noget af energien pumpet ud af holdet, da FCK fik tilkendt et straffespark for hånd på bolden. Det tilbud udnyttede FCK til slutfacit 3-1. A+ træner Cristian Nielsen siger om kampen: – Vi mødte et godt FCK-hold, der havde stor fysisk styrke, og det var vores udfordring i de perioder, hvor vi ikke fik spillet hurtigt nok. Men det var en god test for vores unge hold, der mærkede hvor vigtigt tempo i spillet er for at spille sig ud af et hårdt fysisk tryk, siger Christian Nielsen. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Runar Alex Runarsson
Mikkel Luimes, Andreas Maxsø, Nicolai Johannessen, Mads “Mini” Pedersen
Mathias Hebo, Kamal Issah, Emiliano Marcondes
Bassel Jradi; Kristian Lindberg, Oliver Thychosen

Indskiftninger:
60. minut:
Mikkel Song for Luimes
Nicklas Mouritsen for Mini
Emil Erbas for Thychosen
70. minut:
Souheib Dhaflaoui for Lindberg