Reserverne tabte til et rutineret AaB-hold

Kategorier


Bassel Jradi havde flere gode skud mod AaB-målet og viste stor angrebslyst.

Reserverne tabte til et rutineret AaB-hold

FC Nordsjælland tabte 0-2 hjemme til AaB i dagens Reserveholdskamp, der bød på meget godt spil

Med et meget ungt mandskab var FCN på en svær opgave i dag i Farum Park mod AaB i Reserveholdsturneringen. AaB havde mange rutinerede Superligaspillere med, bl.a. Anders Due, Jeppe Curth, Mathias Wichmann, Thomas Augustiniussen og Søren Frederiksen, og nordjyderne tog teten fra start. Det kunne sagtens være blevet til en AaB-scoring i de første tyve minutter, men FCN stod mod presset og svarede rigtig godt igen i 1. halvlegs sidste tyve minutter, hvor både Bassel Jradi og Kamal Issah iscenesatte flere glimrende angreb, der med lidt held havde givet tigrene en føring. Også nogle rigtig gode hjørnespark fra Mikkel Jensen var ved at give bonus. Men kort før pausen lavede FCN en farlig tværpasning, der blev opsnappet af Rolf Toft, der scorede til 1-0. 2. halvleg blev en lidt mere rodet affære, men igen var det AaB, der slog til med en alt for let scoring, da Andreas Bruhn slap helt fri på en lang bold og scorede til 2-0. FCN forsøgte at svare igen, og med godt et kvarter igen kom chancen, da indskiftede Souheib Dhaflaoui blev fældet til straffespark efter være spillet fikst fri af Bassel Jradi. Desværre skød Emiliano Marcondes over mål fra 11 meter pletten, og så endte kampen 2-0 til gæsterne. Træner Peter Feher vurderer kampen således: – Vi mødte et godt og rutineret AaB-mandskab, og vi havde svært ved at styre kampen i starten. Men vi fik os spillet ind i kampen og havde godt fat i 2. halvdel af 1. halvleg, hvor vi også skabte nogle målchancer. – Desværre fik de et mål ud af ingenting lige før pausen, og 2. halvleg kunne ikke holde tempo og intensitet med de første 45 minutter. Indskiftningerne gav lidt nyt blod og energi på holdet, og havde vi scoret på straffesparket, havde vi måske fået kræfter til at æde os selv i varmen for at få udlignet. – Alt i alt en op og ned kamp, hvor det gode var den måde, vi kæmpede os ind i kampen og skabte chancer på, mens det negative var de lette mål, vi gav væk, siger Peter Feher. Matchfacts: Reserveholdskamp 22. april i Farum Park:
FCN-AaB 0-2 (0-1)
Mål: 0-1 45. minut Rolf Toft. 0-2 62. minut Andreas Bruhn. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Martin Hansen
Mikkel Luimes (ind i 63. minut Simon Ustrup), Nicolai Johannessen, Nicklas Mouritsen, Mads Pedersen.
Mathias Hebo (ind i 54. minut Christian Køhler), Kamal Issah, Emiliano Marcondes.
Mikkel Jensen (ind i 75. minut Yusuf Onurlu), Oliver Thychosen (ind i 63. minut Souheib Dhaflaoui), Bassel Jradi.