Reaktioner fra Petry og Nordstrand

Kategorier

Reaktioner fra Petry og Nordstrand

Der var skuffelse af finde i FCN-truppen efter det uafgjorte resultat mod FC Vestsjælland.

Lasse Petry: – Vi manglede den sidste aflevering for at blive rigtig farlige, en scoring ville have lokket dem frem, og så havde vi fået mere plads at angribe på. Men vi må glæde os over at holde nullet for tredje Superliga-kamp i træk. – Jeg måtte desværre gå ud kort tid inde i 2.halvleg med en lyske som strammede lidt op, jeg håber at være klar til torsdag. Det er en kamp som betyder meget for hele klubben, og den vil jeg selvfølgelig gerne være med til at bidrage i, sagde Petry efter kampen. Se hele interviewet med Lasse Petry i videoen ovenfor. Morten Nordstrand: – En kamp hvor vi manglede det sidste punch, de virkede trætte til sidst, men vi havde desværre ikke nok til at få puttet det afgørende mål ind.Det var svære betingelser i dag for os angribere, der var ikke meget plads at løbe ned i, og hver gang man vendte op i banen sad der en i rygge på en. Vi må hjem og arbejde endnu mere på at åbne den slags op, fortalte Nordstrand efter kampen. Se hele interviewet med Morten Nordstrand HER.