Reaktioner fra Hjulmand og Stryger

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand og Stryger

FC Nordsjælland led et ærgerligt nederlag, da turen til Haderslev blev forvandlet til et 3-1 nederlag til SønderjyskE. Jens Stryger Larsen scorede sit første Superliga-mål for FCN.

Kasper Hjulmand: – En kamp, hvor vi desværre ikke udnytter vores muligheder, og så begår vi selvfølgelig nogle store fejl, som koster.  SønderjyskE leverede en god indsats, og vi formåede ikke at stå i mod den måde de gjorde tingene på. – Det er selvfølgelig ikke godkendt at vi lukker tre mål ind, vores centrale del af forsvaret var meget ungt i dag, og selvom de begik fejl og sidder derinde med en ærgerlig følelse i kroppen, så skal de lære af de fejl de begår og blive bedre spillere. De har begge gjort det rigtig godt indtil nu, sagde Kasper Hjulmand. Jens Stryger Larsen: – Kæmpe skuffelse, og på ingen måde sjovt at være fodboldspiller efter sådan en kamp. Vi står lidt med samme følelse, som så mange gange før i denne sæson. Vi har mulighederne, men formår slet ikke at udnytte dem. – Målet er fint sat op af Kim (Aabech, red.), og jeg overvejede indlægget, men jeg så, at deres keeper gik lidt ud, og så var det bare at putte den ind, fortalte Stryger efter kampen. Du kan høre mere fra de to HER.