Reaktioner fra Hjulmand, John og Maxsø

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand, John og Maxsø

FC Nordsjælland hentede en vigtig, men også meget tæt 1-0 sejr i Odense. Reaktioner fra Joshua John, Kasper Hjulmand og Andreas Maxsø.

Kasper Hjulmand: – Det var en meget tæt kamp, hvor vi spiller en god 1.halvleg, men i 2.halvleg bliver det meget nervøst, og vi bør udnytte nogle af alle vores muligheder til at gøre det til 2-0. – Vores defensiv arbejder bedre og bedre, og i de sidste fem kampe har vi kun lukket et mål ind, og det er godt at se at det vi arbejder på bliver forbedret på banen. – Vi havde lidt problemer, da Mario (Ticinovic, red.) kom og ville skiftes ud, og vi havde brugt alle vores udskiftninger pga. skader. Vi må hjem med kuglerammen, og jeg tror ikke han havde holdt styr på det i kampens hede, fortalte en smilende Hjulmand efter kampen. Andreas Maxsø: – Det var dejligt at få noget spilletid, og jeg synes det gik rigtig fint. Vi fik holdt nullet, selvom det holdt hårdt, vi blev for passive i 2.halvleg. Jeg er selvfølgelig klar igen, hvis det er helt skidt med Ivan (Runje, red.), sagde den unge Andreas Maxsø. Joshua John: – Virkelig dejligt at få scoret igen, det er alt for lang tid siden, en ekstra bonus for mig, men vigtig for holdet at vi vinder. Jeg fik en god bold fra Uffe, og så var det bare om at løbe mod mål, deres centrale forsvar blev meget langt inde i banen, og så var det fri banen mod målet, fortalte John efter kampen. Du kan høre mere fra de tre HER.