Reaktioner fra David Jensen og Hjulmand

Kategorier

Reaktioner fra David Jensen og Kasper Hjulmand

Det lykkedes ikke FC Nordsjælland at gå videre til pokalfinalen, efter det kun blev til 1-1 i Farum Park. Det betyder at FCK vinder samlet 2-1.

David Jensen: – Det er super ærgerligt, det kunne være blevet en magisk aften, men det lykkedes desværre ikke. Vi spiller ellers en god kamp, offensivt flot fodbold. Står stærkt i defensiven, kæmpe ros til Ivan (Runje, red.) og Pascal (Gregor, red.), ja, faktisk hele bagkæden spiller en god kamp. Vi afviser stort set det hele, lige bortset fra det ene dumme mål. – Vi skal hurtigt videre, der ligger en ny opgave og venter på mandag i Superligaen, og det, er der vores fokus er fra nu af, sagde David Jensen efter kampen. Kasper Hjulmand: – En flot spillet fodboldkamp, hvor begge hold kender hinanden godt. Desværre lukker vi et mål ind på en standard, men jeg må sige at drengene kæmpede med alt hvad de havde, det var desværre ikke nok mod et godt hold, fortalte Hjulmand efter kampen. Hør hele Kasper Hjulmands reaktion på kampen HER.