Petry og Vingaard vil have sejr over FCK

Kategorier


Martin Vingaard scorer her til 1-1 på straffespark sidste efterår mod FCK – foto: Boesenfoto.dk

Petry og Vingaard vil have sejr over FCK

FC Nordsjælland kan endnu engang glæde sig til en top-match på hjemmebanen i Farum Park, når FC København kommer på besøg søndag aften.

De to klubber har noteret sig for guld og sølv i de seneste to sæsoner samt 4 ud af de seneste fem pokaltitler, og kampene mellem de to hold er i de seneste par sæsoner blevet til nogle både intense og virkelig velspillede kampe. – Jeg har stået på begge sider, og det er klart, indstillingen til kampe mellem FCN og FCK er, at der skal præsteres på aller højeste niveau for at hente tre point. Det er altid højintense kampe, hvor rammerne udenfor banen er de sidste par sæsoner har udviklet sig kraftigt og er blevet meget større. Det er en kamp, der er rigtig meget fokus på, og som alle glæder sig til at spille, fortæller Martin Vingaard, som bakkes op af sin midtbane-kollega Lasse Petry. – Det er en kamp, jeg glæder mig ekstremt meget til. Det er næsten altid gode fodboldkampe med vægt på spillet og med rigtig meget gang i den på banen. Vi har haft et rigtig godt tag på FCK her i Farum Park de senere år, og i sidste opgør mod dem, var det småting, der havde sendt os videre i pokalen efter 1-1, siger Lasse Petry. Det er altså på søndag kl.19, FC Nordsjælland får besøg af FCK, og hvis ikke du har fået købt din billet skal du gøre det HER.