Ólafur: Skal bygges videre på fundamentet

Kategorier

Ólafur: Skal bygges videre på fundamentet

FC Nordsjælland skifter som bekendt cheftræner til den nye sæson, hvor islandske Ólafur Kristjánsson bliver den nye chef.

Ólafur Kristjánsson var søndag forbi Farum for at hilse på og se FC Nordsjælland spille mod FC København, og mandag overværede han reserveholdets kamp mod AGF. FCN TV benyttede lejligheden til at stille den kommende cheftræner de første spørgsmål om forventningerne til fremtiden. – Det bliver ikke sådan, jeg kommer med en revolution, lyder den indledende kommentar. – Der skal sammen med resten af trænerteamet bygges videre på det fundamentet, som allerede er rigtig stærkt. Jeg kommer selvfølgelig med nogle nye ideer, men der skal arbejdes videre på det rigtig flotte arbejde som allerede er lavet, fortæller Ólafur. 46-årige Ólafur Kristjánsson bliver den første udenlandske cheftræner i FC Nordsjælland, og det bliver en træner med passion for spillet. – Jeg er nok stille og rolig på det ydre, men med et stort temperament, som jeg forsøger at styre i en positiv retning. Det at være fodboldtræner er uden tvivl min passion – og en stor en af slagsen, lyder det. – Jeg glæder mig selvfølgelig ekstremt meget til at komme igang, men jeg har i første omgang noget som skal føres færdig på Island, og FC Nordsjælland har også fire kampe tilbage med Kasper ved roret. Det er de ting som der skal være fokus på, men derfor kan jeg da godt afsløre, at jeg glæder mig meget allerede nu, siger Ólafur Kristjánsson. – Jeg håber selvfølgelig, at holdet fortsætter den gode stil fra i søndags og vinder i Randers, smiler islændingen. Du kan se indslaget med Ólafur Kristjánsson i videoen ovenfor, hvor BT og TV2 besøgte Farum Park mandag for at få de første interviews med den kommende cheftræner.