Mtiliga: Der skal arbejdes

Kategorier


Mtiliga interviewes af FCN TV – foto: Rie Neuchs

Mtiliga: Der skal arbejdes

FC Vestsjælland er det eneste hold, det aldrig er lykkes FCN at besejre. Skal der laves om på det faktum, kræver det hårdt arbejde og effektivitet, fortæller Patrick Mtiliga.

– Vi har sådan set gjort mange ting rigtigt i de kampe, vi har spillet mod Vestsjælland, men vi har ikke udnyttet mulighederne og så har vi været for sårbare på dødbolde. Det er deres bedste våben, så vi har fokus på, at holde dem væk fra den slags situationer, samtidig med at vi holder fast i vores eget spil. – Vi kan se, at vi har skabt nok muligheder i de fleste kampe, men vi skal selvfølgelig være skarpere i deres felt. Jeg sad selv på tribunen i kampen mod AGF, men målet er selvfølgelig at følge op på den kamp – både spillemæssigt og resultatmæssigt. – Vi ved, der skal arbejdes hårdt for at åbne dem, men det har vi også vist i kampene mod FCM og AGF, at vi er i stand til. Næste mulighed for at se FCN på hjemmebane i Farum Park er allerede på torsdag, hvor den afgørende semifinale i pokalturneringen spilles. Modstanderne er FC København. Du kan købe dine billetter HER.