Mit bedste FCN-minde: Anders ‘AC’ Christiansen

Kategorier

Mit bedste FCN-minde: Anders ‘AC’ Christiansen

Anders Christiansen fortæller om oplevelsen af at spille Champions League, og hvordan det først efter det hele var overstået gik op for ham hvor stor en oplevelse det var.

I mit bedste FCN-minde vil en række af personer omkring FC Nordsjælland fortælle om en oplevelse, som har været ganske unik for dem og som de altid vil se tilbage på med stor glæde. Søren Christensen, Kasper Lorentzen og Lasse Petry er de tre første FCN-spillere som der har fortalt om deres bedste minde i FCN-trøjen. Du kan høre og se de tre klip HER. Anders Christiansen fortæller om hvordan det gav ham gåsehud at høre CL-hymne første gang på stadion, og hvordan det var at starte inde på Stamford Bridge. Hør AC fortælle om det oplevelsen i klippet ovenfor.