Målrig reserveholdskamp

Kategorier


Bassel Jradi scorede to af FC Nordsjællands mål i 5-5 kampen mod AGF(Foto: Boesenfoto.dk)

Målrig reserveholdskamp

10 mål blev ligeligt fordelt mellem FCN og AGF i en underholdende affære i Farum Park

Det kan godt være, at det var varmen, der sløvede de to forsvar, men de tilskuere, der havde fundet skyggepladserne følte sig glimrende underholdt, da FCN og AGF spillede 5-5 i sæsonens sidste reserveholdskamp. AGF kom bedst fra start og foran 2-0 i løbet af de første 20 minutter, men så fik FCN styr på spillet og vendte kampen til 3-2 føring ved pausen på mål af Nicklas Mouritsen med en perfekt frisparksscoring, Bassel Jardi fra nært hold og Emiliano med iskold afslutning. 2. halvleg kom til at bølge frem og tilbage uden markeringer af nogen art, og tre gange lykkedes det AGF at udligne FC Nordsjællands føring, som blev skabt af Bassel Jaradi med sit andet mål til 4-3 og Emiliano Marcondes til 5-4 på straffe begået mod Souheib Dhaflaoui. AGF’s sidste udligning til 5-5 faldt i tre minutters tillægstid. 1. Team Coach Flemming Pedersen giver varmen som en del af årsagen til de mange mål: – 10 scoringer i kampen, og når man så tænker på de muligheder vi havde, kunne vi jo selv have lavet 10 mål. Det var årets første kamp i en voldsom varme, og det gav problemer med at holde positionerne for begge hold. Vi havde især problemer i starten , men fandt så de rigtige pladser på banen og kørte bolden rundt som vi skal i sådan en varme. – Jeg var meget tilfreds med de sidste tyve minutter af 1. halvleg, og i det første kvarter af 2. halvleg skulle vi have lukket kampen. Var vi kommet foran med to, ville det sikkert have knækket dem. I stedet blev det en åben affære, hvor to usammenspillede hold efterlod alt for åbne rum at spille i. Og at vi var så dårlige til at afvise ved flere hjørnespark var nærmest pinligt, siger Flemming Pedersen. Matchfacts for Reserveholdskamp 28. april i Farum Park: FCN-AGF 5-5 (3-2) Mål: 13. minut 0-1 Jesper Pedersen. 18. minut 0-2 Oliver Pedersen. 20. minut 1-2 Nicklas Mouritsen. 26. minut 2-2 Bassel Jradi. 36. minut 3-2 Emiliano Marcondes. 61. minut 3-3 Alexander Juel. 66. minut 4-3 Bassel Jradi. 78. minut 4-4 Jonas Ridersholm. 81. minut 5-4 Emiliano Marcondes (straffe). 93. minut 5-5 Orri Omarsson. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Sebastian Kjær Mikkel Luimes (ind i 55. minut Daniel Thorup)
Nicolai Johannessen
Nicklas Mouritsen (ind i 72. minut Victor Tranberg)
Mads Mini Pedersen Lasse Petry (Ind i 46. minut Christian TK Køhler)
Kamal Issah
Emiliano Marcondes Bassel Jradi
Kim Aabech (Ind i 46. minut Souheib Dhaflaoui)
Oliver Thychosen