Hjulmand om Stokholm: En rigtig kaptajn

Kategorier

Hjulmand om Stokholm: En rigtig kaptajn

Cheftræner Kasper Hjulmand har ikke andet end superlativer til overs for anfører Nicolai Stokholm.

To måneder mere, så stiller Nicolai Stokholm støvlerne på hylden i en alder af 38 år. Selvom det i sig selv ikke er nogen høj alder, så er der alligevel tale om et sjældent højt tal blandt aktive fodboldspillere. Stokholm har igennem fem år været styrmanden på FCN-midtbanen, men det er ikke kun på banen anføreren har været vigtigt. – Det er en person og en spiller, som jeg har utrolig stor respekt for og jeg kan finde så mange superlativer for, hvor stor en spiller han er. Han har altid været først på træningsbanen og vist vejen for de andre, og han gør sit bedste hver eneste sekund han er i gang. – Han er en rigtig kaptajn. Vi har brugt ham meget, talt om spillet, talt om de mekanismer, der er rundt om holdet. Stokholm har været en rigtig kaptajn for klubben og for mig. – Han har været en inspiration for mig og for mange andre i forhold til at kunne udvikle sig igennem hele arbejdslivet, og selvom han i fodboldmæssig forstand er ipensions-alderen, har han alligevel haft den bedste tid af sin karriere i de seneste par år. Den måde han hele tiden har udviklet sig og taget nye ideer til sig kan man kun have respekt for, fortæller Kasper Hjulmand.