Flashback: Sølvkampen mod EfB

Kategorier

Flashback: Sølvkampen mod EfB

Det er mere end et år siden at Esbjerg sidst var på besøg i Farum Park, vi skal nemlig helt tilbage til 20.maj sidste år for at finde kampen.

Sidste spillerunde i Superligaen lagde rammen om FC Nordsjælland sølvkamp mod Esbjerg fB. Det var to af sidste sæsons bedste mandskaber der spillede mod hinanden i sidste spilerunde, og FC Nordsjælland havde hele otte af klubbens egne U/19-spillere med i truppen, hvor fem af dem kom på banen. Det betød dog intet for kampens resultat, som blev 1-0 til FC Nordsjælland på mål af Conor O’Brien, som udnyttede en skidt udspark fra Lukas Hradecky, og sparkede bolden i det tomme mål fra 35 meter. Der bliver dog ikke spilletid til nogle af de to på mandag. O’Brien slår i dag sine folder i OB, og Hradecky spiller nu i Brøndby. Se highlights fra opgøret den 20.maj i videoen ovenfor. På mandag er der kickoff kl.19.00 i Farum Park, og du kan købe dine billetter til kampen HER.