Flashback: Pokalkrydset mod FCK

Kategorier

Flashback: Pokalkrydset mod FCK

FCN TV kigger tilbage på seneste opgør mod FC København med optimisme. Det er nemlig ikke mere end 17 dage siden at FCN sidst havde besøg af FCK i Farum Park.

Det var pokal-semifinalen som sluttede 1-1, som desværre sendte FCN ud efter det første 1-0 nederlag i Parken, men kampen i Farum Park havde mulighederne for en bedre FCN-skæbne. Mario Ticinovic bragte tidligt i kampen tigerne foran, efter at Kim Aabech havde driblet et par FCK’ere foran feltet. Bolden landede lidt heldigt for fødderne af kroaten, som gik udenom FCK-målmand Johan Wiland og sparkede den i mål fra en spids vinkel. Efterfølgende havde FCN, løverne fra Parken i store problemer, desværre blev det ikke til flere FCN-scoringer, selvom muligheder var til stede. Istedet udlignede Igor Vetokele i 2.halvleg efter en standard situation. Thomas Delaney forlængede en bold til bagerste stolpe og her sprang Vetokele, som en trold op af en æske, og headede bolden i en bue over David Jensen i målet. Det afgjorde reelt kampen, hvor FCK gik i defensiven og FCN skulle score to mål mere. FC Nordsjælland havde dog rigeligt med muligheder i kampen, og hvis FCN-spillerne kender besøgelsestiden til søndagens opgør, så kan der være lagt op til en målrig kamp. Se highlights fra sidste opgør i vidoen ovenfor. Hør HER hvad Kasper Hjulmand sagde efter sidste kamp mod FCK. Eller hvad målmand David Jensen sagde, HER.