Finaleprogram – Ekstra Bladet Skolefodbold

Kategorier


Lasse Petry har tidligere vundet Ekstra Bladets skolefodboldfinale – foto: Boesenfoto.dk

Finaleprogram – Ekstra Bladet Skolefodbold

Onsdag er en festdag for hele regionen. Ikke nok er finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold placeret i Farum Park – der er også et lokalt hold med i den ene af de to finaler! Skolerne i Furesø Kommune har derfor fået fri kl. 13:00, så det store finalestævne kan få størst mulig opbakning.

Således er Stavnsholtskolen i drengefinalen, der spilles kl. 15:20, men der er fuld gang i finalefestlighederne allerede fra kl. 12:00, hvor portene til Farum Park åbner. Pigefinalen sættes i gang kl. 13:10. Ud over finaler i pige- og drengeturneringen er der masser af ting på programmet. Blandt andet spiller L.I.G.A. i pausen mellem de to finaler og der vil være både konkurrencer, aktiviteter, underholdning og mulighed for at forsyne sig i de mange boder. De fire finale hold medbringer hver især massed af tilskuere til kampene i Farum Park. Program for dagen:

  • 12:00                  Portene til Farum Park åbner
  • 13:10                  Pigefinale: Bording Skole – Skolen på Herredsåsen (Kalundborg)
  • Pause                  L.I.G.A.
  • 15:20                  Drengefinale: Nordstjerneskolen (Frederikshavn) – Stavnsholtskolen (Farum)

Der er gratis adgang i Farum Park. FC Nordsjælland ønsker alle de fire finalehold en rigtig god kamp og alle tilskuere en rigtig god oplevelse i Farum Park.